Nespresso® kompatibilis kapszulák

Costa Coffee Americano

Nespresso® kompatibilis kapszulák

Kicsik ugyan, de erőteljes ízeket rejtenek. Csak tegyél be egyet a kávéfőzőbe, és élvezd a tökéletes csésze kávét!

The Signature Blend Espresso

Selymes & Mogyorós

Mi a Costánál tudjuk, milyen a jó kávé. A bizonyíték? A kávéivók már 1971 óta választják a legendás Signature Blendünket. Igazi szenvedélyes munka eredménye, amely 112 próbálkozás után sikerült csak tökéletesre, de mennyire megérte. Ezt az egyedi keveréket lassan pörköljük a selymes, mogyorós ízért és gazdag aromáért. Ettől válik olyan kávévá, ami bármilyen alkalomhoz tökéletesen illik.

Keverék

Az Arabica és Robusta babok egyedi keveréke erőteljes, keksz-szerű ízzel üt át a tejen, de könnyen iható feketén vagy espressóként is. Mindezt a pirított, karamellás, mogyorós jegyek teljes élményének köszönhetően.Ideális keverék a mindennapi kávézáshoz.

Jellemzők

Lassan pörkölve a selymes, mogyorós ízért és a gazdag aromáért

Pörkölési szint

Közepes

Kávé erőssége

8

Elérhető kiszerelések

10 x 5,7g alumínium kapszula

The Signature Blend Lungo

Selymes & Mogyorós

Mi a Costánál tudjuk, milyen a jó kávé. A bizonyíték? A kávéivók már 1971 óta választják a legendás Signature Blendünket. Igazi szenvedélyes munka eredménye, amely 112 próbálkozás után sikerült csak tökéletesre, de mennyire megérte. Ezt az egyedi keveréket lassan pörköljük a selymes, mogyorós ízért és gazdag aromáért. Ettől válik olyan kávévá, ami bármilyen alkalomhoz tökéletesen illik.Keverék

Az Arabica és Robusta babok egyedi keveréke erőteljes, keksz-szerű ízzel üt át a tejen, de könnyen iható feketén vagy espressóként is. Mindezt a pirított, karamellás, mogyorós jegyek teljes élményének köszönhetően.

Ideális keverék a mindennapi kávézáshoz.

Jellemzők

Lassan pörkölve a selymes, mogyorós ízért és a gazdag aromáér

Pörkölési szint

Közepes

Kávé erőssége

7

Elérhető kiszerelések

10 x 5,7g alumínium kapszula

The Brigtht Blend Espresso

Mézzel testes
100% arabica

Kényeztető, 100%-os Arabica keverékünk a legfinomabb dél-amerikai kávékat kombinálja, amelyeket egyedi ízük miatt válogattunk össze.

Keverék

Ez az élénk keverék csábító és változatos. Kerek testű, elegáns gyümölcsös jegyekkel és édességgel espresso formában, valamint mézes gyümölcstorta ízzel a tejes italokban. 

Azoknak a felfedező szelleműeknek, akik örömet akarnak szerezni maguknak, ez a kávé tökéletes lesz espressóként és tejjel is.

Jellemzők

Csodálatos, gazdag csokoládéaroma, pikáns citrusos jegyekkel és egy árnyalatnyi édes karamellával fűszerezve.

Pörkölési szint

Közepes

Kávé erőssége

7

Elérhető kiszerelések

10 x 5,7g alumínium kapszula

The Colombian Roast Espresso

Gazdag & Karamellás

Gazdag Columbian Roast kávénkat a kolumbiai hegylábak napsütötte lejtőiről szerezzük be, belezárva a térség vibráló szellemét. Ízzel teli, mégis kiegyensúlyozott, élettel teli frissesség jellemzi ezt a kávét, amelynek minden adagját szerető gondoskodással próbálja ki és kóstolja meg kávémesterünk, Gennaro Pelliccia.

Keverék

Ennek a kávénak a pörkölési foka hangsúlyos, karamellás aromát eredményez espressóban és tejes italokban egyaránt, mézes és narancsos jellemzőkkel pedig fekete kávéként érdemes fogyasztani. Kávéínyenceknek és azoknak, akik valami újat, valami változatosat szeretnének. Ezt a kávét espressóként a legjobb fogyasztani.

Jellemzők

A méz és az égetett karamell édes jegyei, a bogyós gyümölcsök és a citrusok savassága. 

Pörkölési szint

Közepes

Kávé erőssége

5

Elérhető kiszerelések

10 x 5,7g alumínium kapszula

The Lively Blend Ristretto

Erős & Mandulás

Ezt a keveréket kifejezetten a Nespresso-kompatibilis kapszulákhoz fejlesztettük ki.

Keverék

Ezt a kávét egy meghatározott szintig pörkölik, hogy egy testes, karamellás, szirupos ital szabadulhasson fel belőle, bármilyen szabványos Nespresso kávéfőző gépen is használja. A keserűség és az édesség kellemes egyensúlya erős intenzitással tart ki egészen a végéig – ez a keverék leginkább egy olasz espressóra emlékeztet.

Jellemzők

Erős & Mandulás

Pörkölési szint

Sötét

Kávé erőssége

11

Elérhető kiszerelések

10 x 5,7g alumínium kapszula

icon

Minden kávébabunk rendelkezik a Rainforest Alliance tanúsítványával.

Fedezd fel az őrölt kávé kínálatunkat! Készíts tökéletes kávét otthon!

Utána nincs más dolgod, mint hátradőlni, pihenni és élvezni a frissen főzött csésze kávéd! Az őrölt kávéink elérhetők Signiture Blend kávékeverékünkből és single origin kávékeverékekből.

A Nespresso® a Société des Produits Nestlé S.A.® bejegyzett védjegye. A Costa Limited semmilyen kapcsolatban nem áll a Société des Produits Nestlé S.A.® vállalattal, és a vállalat nem gyártja vagy ajánlja termékeinket.